RİZE / MERKEZ - Şehit Murat Çalışkaner İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Murat Çalışkaner İmam Hatip Ortaokulu

Adres
TEKKE KÖYÜ TEKKE KÜME EVLERİ ŞEHIT MURAT ÇALIŞKANER IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 4 MERKEZ / RİZE
Vizyon
Öğrencilerimizi ihtiyaçlarını karşılayacağı kadar din kültürü, bilim sanat ve kültür alanlarında yetiştirmek,onların yaşadıkları hayatı olumlu yönde yorumlayabilen, problem çözmede yetkin, dini ve ahlaki olgunluğa sahip bireyler olarak yetiştirmek ve bir üst öğrenime hazırlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, doğaya, özgürlüğe, ahlaka, tarihi ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yerleşmesi için bütün çalışanlar olarak katkıda bulunmaktır.
Öğretim Şekli :Gündüzlü Tekli Öğretim
08:30 - 15:00 08:30 - 15:50
Kömür/Kalorifer Sistemi
Ulaşım
Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi yanından her 15 dakikada bir kalkan Çayket/Muradiye dolmuşları vasıtasıyla 25 dakikada okulumuza ulaşılmaktadır.
Yiğitler Köyü/Rize